Storitve

Kaj lahko zastavim?

Včasih na računu nimamo denarja, ki bi ga nujno potrebovali, banka pa nam noče prisluhniti. Na srečo pa imamo zagotovo vsi vredne predmete, na podlagi katerih lahko dobite „posojilo” v zastavljalnici, če že ne v banki. Zastavite lahko mobilni telefon, prenosni računalnik, fotoaparat, nakit, uro, umetniška dela in vsak drug predmet, ki ima svojo vrednost. Omejitev za zastave takorekoč ni, kajti v primeru, da se po zastavljeni predmet ne boste vrnili, se lahko tega proda drugemu kupcu. Z zastavo svojih predmetov lahko tako hitro rešite svoje finančne tegobe – svojim najljubšim ali najvrednejšim predmetom se morate odreči zgolj za čas, ki je potreben za ureditev finančnega stanja, nato pa jih odkupite nazaj.

Zakaj izbrati nas?

Zastava predmeta zahteva hitro in za obe strani sprejemljivo določitev zastavne cene, prav tako pa je potrebno hitro izplačilo, ki za stanko ne predstavlja dodatnih nevšečnosti. V Mestni zastavljalnici poslujemo transparentno in nudimo hitro izplačilo ter enostavne pogoje. V kolikor se odločite, da zastavljenega predmeta ne boste prevzeli nazaj, ga prodamo v komisijski prodaji, o čemer prejmete potrdilo. Posel je tako sklenjen brez neznank in vaše začasne finančne težave so rešene na najhitrejši možni način.

Hitro in enostavno

Potrebujete denar, s katerim boste premostili svojo trenutno finančno zagato? V banki vas običajno čaka kup papirologije in čakanja na odobritev kredita, marsikdaj pa se bo zgodilo, da se zanj banki tudi ne boste zdeli primerni. Pridite v Mestno zastavljalnico in zastavite računalnik, fotoaparat ali drug predmet, in denar bo vaš še v istem dnevu. Zastava predmeta je preprosta, hitra in enostavna – brez nepotrebnih komplikacij. Zakaj bi čakali, ko pa denar potrebujete čim prej? Zakaj vam ne bi bil na podlagi pogodbe izplačan kar na roko?